Tlf.: 62 21 27 90 Se Prisliste

Lift udlejning på Fyn

Behov for en lift til at gennemføre dit byggeprojekt på Fyn? Så har Jelle-Bo Udlejning løsningen for dig. Vi tilbyder udlejning af kvalitetslifte i forskellige størrelser og modeller, til både private og erhvervskunder.

Vores udvalg af lifte inkluderer teleskoplifte, bomlifte og personlifte, så vi kan imødekomme ethvert projekts krav. Vores erfarne medarbejdere står altid klar til at rådgive og vejlede dig i valg af den rigtige lift. Du kan derfor være sikker på at få det bedste udstyr til opgaven.

Sikkerheden er altid vores højeste prioritet, og derfor sørger vi for at vedligeholde og efterse vores lifte regelmæssigt, for at sikre at de er i optimal driftstilstand. Transporten af lift til og fra din placering er også inkluderet i vores service. Så kan du koncentrere dig om dit projekt. Læse om vores udlejningsbetingelser.

Attraktive priser på lift udlejning på Fyn

Vores priser er konkurrencedygtige og vi tilbyder fleksible lejeperioder. Så uanset om du har brug for en lift i en dag eller flere måneder. Vi har med sikkerhed et tilbud der passer til dit behov. Vores virksomhed har mange års erfaring med udlejning af lift på Fyn. Vi har desuden stærkt omdømme på Fyn for at levere kvalitet og service i verdensklasse.

Alle vores medarbejdere har en dybtgående viden om maskiner og værktøj i vores produktkatalog. Derfor kan vi altid tilbyde en solid rådgivning, der giver dig de bedste betingelser for at vælge det rigtige udstyr. Med en stab, der består af fagfolk som tømrermestre og entreprenørmekanikere. Så tøver vi ikke med at kalde vores kompetenceniveau og rådgivning for førende i branchen.

Kontakt os for udlejning af lift på Fyn

Kontakt os i dag for at få et tilbud tilpasset til dit projekt. Vi kan kontaktes telefonisk på 62 21 27 90 eller skriftligt på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.